Στις 25 Ιουνίου η χώρα θα αποκτήσει μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση

Τη βεβαιότητα και την αισιοδοξία του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετέφερε στις συζητήσεις του με τους πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Χθες επισκέφθηκε την Αγία Μαρίνα, τον Άγιο Γεώργιο, τα Μονόσπιτα και την Χαρίεσσα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες, να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και να τους ζητήσει να δώσουν μία ακόμα πιο ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε ότι την Κυριακή 25 Ιουνίου πρέπει να προκύψει μία ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιηθούν μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη ζωή των πολιτών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε γιατί το μήνυμα του ήταν ο διχασμός και η τοξικότητα ενώ οι πολίτες αυτό που θέλουν, είναι να βλέπουν να βελτιώνεται το βιοτικό τους επίπεδο, να μειώνονται οι φορολογικές επιβαρύνσεις και η χώρα να βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι ακόμα και αν η Νέα Δημοκρατία έχει 149 βουλευτές δεν θα συνεργαστεί για να σχηματιστεί κυβέρνηση, επιδιώκοντας την ακυβερνησία και την αστάθεια.

Για αυτό και στις 25 Ιουνίου, όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε μία ισχυρή απάντηση, να αναδειχθεί από τις κάλπες μία νέα και ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.  Και την απάντηση αυτή θα την δώσουν με τον καλύτερο τρόπο οι πολίτες της Ημαθίας» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος  Βεσυρόπουλος.

 

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, επισήμανε ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει δημοσιοποιηθεί και είναι πλήρως κοστολογημένο, σε αντίθεση με τα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που εκτός του ότι δεν είναι κοστολογημένα, συνδέονται και με μια κρυφή ατζέντα επιβολής νέων φόρων.