Στην τελική ευθεία η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Ημαθία. Κατακυρώνεται ο διαγωνισμός και υπογράφεται η σύμβαση.

Μια σημαντική είδηση αναδείχθηκε από τη συνάντηση εργασίας που είχε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», κ. Θανάση Γιάνναρη και τον Γενικό Διευθυντή Στρατηγικού σχεδιασμού και έργων ΣΔΙΤ, κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης η πορεία υλοποίησης της κατασκευής του Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας. Όπως έγινε γνωστό, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του διαγωνισμού, κατατέθηκε δεσμευτική προσφορά και προχωρά άμεσα η διαδικασία κατακύρωσης του διαγωνισμού. Η σύμβαση θα υπογραφεί εντός του 2024 και η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Ημαθίας θα έχει ολοκληρωθεί σε 24 μήνες , σύμφωνα με τον δεσμευτικό χρόνο υλοποίησης από τον ανάδοχο του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας αποτέλεσε ένα προσωπικό στοίχημα για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο οποίος κατάφερε να το εντάξει στα έργα ΣΔΙΤ και επιπρόσθετα, κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών του, εκδόθηκε άμεσα και η απόφαση έγκρισης από την Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. «Για εμένα η σημερινή εξέλιξη αποτελεί δικαίωση αλλά και ηθική ικανοποίηση. Ένα μεγάλο και σημαντικό έργο υποδομής για την Ημαθία, ξεκινά μέσα στο 2024 αφού ολοκληρώθηκε η σχετική διαγωνιστική διαδικασία».